Modele de balustrada

Compania AlcoGroup executa MODELE deosemorsure de SCARI metalice pentru Interior si extérieur DIN fier forjat, inox, lemn sau sticla securizata. SCARA Spirala Metalica DIN fier forjat este realizata prin metoda traditionala de prelucrare a fierului forjat la cald. Balustradele DIN inox se realizeaza prin imbinari cu sudura in mediu argon. Treptele pot fi DIN fier, lemn masiv sau sticla securizata si laminata. Modelele si dimensiunile sunt analizatate si discutate pentru fiecare SCARA separat, in functie de cerintele si ASA clientului. Se poate folosi lemn simplu sau sculptat iar mana curenta poate fi DIN inox, fier forjat sau placata cu lemn. Timpul de lucru estimat pentru modelul acesta este de 20 zile lucratoare. Pretul se stabileste in functie de: tipul materialului, diametrul tevilor folosite, cantitate, locatie de montaj, Model… Etc. Garantia pentru lucrarile executate de AlcoGroup este de 5 Ani, atat pentru materiale cat si pentru manopera. Scarile trebuie finisate si indreptate, inclusiv turnata Sapa pe ele si uscata.

Dans cazul in care scarile nu sunt finisate, trebuie folosite placi de OZB, apoi montajul treptei peste Placa OZB. Preturile Contin finisarile, montajul, baituire, lacuire, transport, Consiliere TEHNICA. Preturile nu Contin TVA. Termen de executie si livrare 10-15 zile lucratoare in functie de complexitatea lucrarii. – materialele folosite in procesul de fabricatie; Balustradele sunt produse de décor Elegante, utile si aproape nelipsite DIN orice Casa. Fie ca decoreaza o SCARA sau un balcon, balustradele trebuie sa ISI aduca o contributie la infrumusetarea aspectului locuintei. Balustradele sunt produse importante pentru clientii nostri, fiecare pesoana dorindu-su un element décoratif deosebit, care sa-I infrumuseteze locuinta si pe care sa il priveasca cu Mandrie. – balustrade de l`extérieur – cu aceleasi caracteristici ca si cele de Interior. Compania Alcogroup comercializeaza o Gama Larga de Trepte DIN prelucrare masiv de CEA mai buna calitate, intr-o varietate diversificata de nuante. Treptele sunt DIN stejar, calitate A, fara noduri, fara crapaturi, uscat in uscatorii cu Control électronique al umiditatii, stabilisé fizico-Dinamic. Aceste panouri din lemn de prelucrare masiv pointe doigt-joint sunt cosiderate ca fiind cea mai buna solutie pentru placarea treptelor, contratreptelor, un podestelor, cat si pentru vanguri, mana curenta, blaturi de bucatarie, Polite, plinte, envahazuri, tablii de USI masive.

Grosimea treptelor poate fi de 20, 30 sau 40 mm. cu acest prilej, va deschidem Drumul spre Alegerea balustradelor noastre. Calitatea produselor este incontestabila – acestea au aspectul inoxului, fara a atinge INSA Decker traditionale de coût al acestuia, Dar totodata sunt executate cu professionnalisme si la preturi rezonabile. Cu varietatea sa in culori, MODELE si tipuri, lemnul este dintotdeauna prima alegere, cand este vorba de Ambient, confortabilitate, naturalete si calitate. Scarile sunt confisquer din lemn (stejar masiv). Conceptia si executarea scarilor, indiferent de tipul materialului folosit, trebuie sa fie in concordanta cu stilul Ambiental al constructiei. Garantie de satisfactie 100%. Daca lucrarea nu corespunde cu CEEA ce am promis si discutat conforme ofertei de pret si contractului, primiti toti banii inapoi. Se pot realiza o Serie Larga de modele de balustrade metalice sau DIN fier forjat.

Limita este Data doar de imaginatia producatorului si de Comisiei clientului. . Contratreapta: este de 20mm grosime si Costa 20 €/bucata. Sunt Elemente pratique, utile si necesare Care, bine confiserie si incadrate dans designul proiectului dumneavoastra, pot contribui la crearea unui Stil propriu. Balustradele DIN sup anodisé sunt Alternativa la balustradele DIN inox, intrucat se pot incadra cu eleganta oricarui Stil arhitectural. Balustradele metalice pot fi folosite atat la Interior cat si la extérieur. Pentru Interior, avem grija ca atunci cand se alege modelul de balustrada Metalica, acesta sa se asorteze si sa se integreze in Design-UL de intérieur conceput de Arhitect sau chiar de catre client.

Posted in Uncategorized.